AVAAMME KUN LIIKETILAN REMONTTI VALMISTUU!

Rentouttava Laine

Hetki aikaa elämyksille

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden rauhoittua, rentoutua ja kokea elämyksiä

 

 

Luksusta, laatua ja hyvää palvelua

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään eri kokoisia kuumassa vedessä (55-60 astetta) lämmitettyjä  basalttikiviä. Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Suomessa kuumakivihierontaa on olut jo useita vuosia.

 

Kuumakivihieronnan vaikutukset:

Kuumakivihieronnassa kivien lämpö lievittää kipua, rentouttaa lihaksia, lisää sidekudoksen elastisuutta,  tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa – ja verenkiertoa. Hieronta rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat usein käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa jopa 3 cm syvyyteen asti. Hieronta saa aikaan syvän rentotumisen koko kehoon joka rauhoittaa ja rentouttaa myös mieltä. Kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Intialainen päähieronta

Intialainen päänhieronta on hierontaa hiusten ja päänahan alueelta. Hieronnassa hierotaan myös kasvojen, korvien, hartioiden ja niskan aluetta. Intialainen päähieronta on sarja hierontaliikkeitä, joilla käsitellään hartioita, niskaa ja päänahkaa tehokkaasti, mutta hellävaroen.

Tämä rentouttava hoito on antaa hyvän olon tunteen. Hoidettava istuu hoidon ajan. Hoito tehdään ilman öljyä.

Intialainen päähieronta rentouttaa pään alueen olotilaa ja tuo rauhallisuuden ja levollisuuden tunnetta. Hieronta lisää hiusten ja päänahan hyvinvointia sekä voi parantaa myös unen laatua.

EKOPHARMA

Berries & Science

Rentoutusta koko keholle

Rentoudu
Löydä tasapainosi
Uudistu
Palaudu

 Hinnoittelu

Rentoutuskellunnat

Alkaen 69€

Parikellunta

99€

Neurosonic

Alkaen 19€

Kuumakivihieronta

69€

Rentoutus

69€

Rentoutusvalmennus sarja

180€

Rentoudu

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeessä saat uusimmat tarjouksemmeja saat päivitetyt tiedot palvelustamme! Uutiskirjeemme tulevat sinulle harvakseltaan, emme ole häiriöksi!

Enemmän meistä

Ensimmäistä kertaa?

Tule kokemaan

Hemmottele itseäsi rentouttavilla hoidoilla